"Naturskole" og aktiviteter

Børsmose har en unik beliggenhed i naturen, omgivet af strand, skov, sø og klitter. Bring din familie tilbage til naturen med et ophold os hos. Vi har et væld af naturoplevelser og aktiviteter lige ved hånden

"Naturskole" i ugerne 28, 29, 30, 31 - OBS: kun Tysk sprog

Tá dine børn med på naturskole

I ugerne 28, 29, 30 og 31 afholder vi Naturskole for børn og voksne. Der skal som udgangspunkt være 1 voksne til børnene. Skolen kører i de udvalgte uger fra 0930-1130. Vores naturvejleder tager jer og de øvrige gæster med på opdagelse i naturen. Man tilmelder sig for en uge af gangen fra mandag til torsdag, dvs. 4 dage i alt. Det vi bl.a. udforsker er Rejefiskeri,  muslingejagt, og så går vi på jagt efter vores danske krybdyrs arter, og på opdagelse efter de små seje dyr der gemmer sig både på land og i vandløbet. Prisen pr. person for de 4 dage er 950 kr. og kan bookes online i forbindelse med jeres ophold.  OBS er kun tilgængelig på tysk. 

Aktivitet
Bad i vesterhavet
Gå få hundrede meter fra din plads igennem klitterne og tá en forfriskende dukkert i Vesterhavet. Velegnet til såvel leg i bølgerne som soppe i vandkanten.
Aktivitet
Gå en tur i klitterne eller skoven
Børsmose er omgivet af naturlige sandklitter og skov. Gå en tur omgivet af frisk natur og fang svampe til aftensmaden. Eller ta din mountainbike og begiv dig ud på et af sporene i skoven.
Aktivitet
Leg på vores naturlegeplads
Lad dine børn gå på opdagelse på vores naturlegeplads, som er skabt så vidt muligt i træ og naturlige materialer. Legepladsen indeholder klatrenet, gangstier, hoppeborg, gynger og andre ting der kan inspirere dit barn til leg i timevis.
Aktivitet
Læs en god bog på stranden
På den bredde smukke strand foran pladsen er der rig mulighed for at finde et stille og fredeligt hjørne hvor du kan læse en bog mens børnene bygger sandslotte og leger i sandet.
Aktivitet
Snobrød i en afslappet atmosfære
Brug aftenerne i fælles selskab med vores øvrige gæster omkring bålet. Det bliver hyggeligt hvad end du er til skumfiduser eller snobrød.
Aktivitet
Tá en cykeltur til Filsø
Tag på kort udflugt til det naturskønne Filsø, som af mange betegnes som et botanisk mirakel efter genopretningen. Cykelturen er mindre end 5 km og hvis du er heldig spotter du en kongeørn når du kommer frem.
Aktivitet
Kitesurfing og windsurfing
Udnyt blæsevejret og oplev et forfriskende sus. Kite- og wind-surfing er oplagte muligheder langs vesterhavskysten.
Book et ophold i dag
Bring din familie tilbage til naturen med et ophold os hos. Vi har et væld af naturoplevelser og aktiviteter

Er du interesseret i at leje plads til din campingvogn eller camper eller ønsker du at leje en af vores hytter eller telte? Så kan du hurtigt og nemt booke via vores online booking. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på telefon +45 7527 7070 eller mail til camping@borsmose.dk.