7 gode råd til camping med hunde

1
Overvej om din hund er egnet til livet på en campingplads. Venlige og omgængelige hunde er egnet til campinglivet.
2
Medbring bevis på at din hund er lovpligtigt ansvarsforsikret og dette bevis forevises ved indskrivning. (På den måde er der dels styr på hvilke hunde der opholder sig på campingpladsen og er uheldet ude, så er hunden forsikret!).
3
Hold din hunde i snor – kort snor hvor nødvendigt. På campingpladsen skal hunden føres i kort snor. Flexliner eller længere liner kan anvendes på friluftsarealer, hvis det er hensigtsmæssigt eller angivet med skilt.
4
Hold din hund under opsyn hvis hunden ikke er forsvarligt lukket inde i en campingvogn eller bil, så skal hunden være under opsyn. Hunde må ikke bindes af uden opsyn.
5
Respekter hundefri-områder. Særlige områder kan være skiltet med “Hunde ingen adgang”. Det kan være køkken/spisearealer, legepladser mv. Dette skal naturligvis respekteres.
6
Saml op og vis hensyn! Det forventes at hundeejere straks samler hundens fterladenskaber op. Det forventes ligeledes at hunden ikke generer omgivelserne med gøen.
7
Generelt kan man sige, at det er et privilegium at have hund med på camping. Det forventes derfor at hundeejere værner om dette gode og viser hensyn overfor omgivelserne. Forudsat at dette respekteres, så er alle velkomne!